Най-колоритната съквартирантка в тазгодишния сезон на „ВИП Брадър“ – Луна, е била хоспитализирана по спешност, съобщи HotArena.

Певицата е била изведена тайно от къщата на Големия брат, за да пренощува в частна столична клиника заради проблем със стомаха, който от болка не й давал мира в рамките на няколко дни.

Луна започнала да чувства дискомфорт в коремната област още на втората седмица по време на престоя си във ВИП къщата.Основната причина – липсата на храна, с която певицата е свикнала да се храни извън шоуто. От хладилника в къщата блондинката си вземаше единствено по някоя и друга ябълка или кисело мляко, а закуската й започваше с огромна доза кафе, в най-добрия случай с билков чай.

Нередовният прием на храна започнал да създава болежки на чалга звездата от края на 90-те, която първоначално приемала хапчета, но след като близо седмица гълтала таблетки и те не дали никакъв ефект, поискала консултация с лекар. Медик на шоуто веднага прегледал звездата и заключил, че трябва да й се направят допълнителни изследвания в клиника.

Със специална охрана, подсигурена от „ВИП Брадър“, изпълнителката на „Тук-там“ била изведена от Къщата и закарана в медицински център, партньор на предаването. Докторите постановили, че съквартирантката има нужда от почивка и трябва да прекара поне една нощ в болницата под тяхно наблюдение. Луна била поставена на системи заради нередовното недояждане през последните дни, за да може организмът й да се подсили и стабилизира.