По време на номинациите в сряда, Луна използва камерите на Big Brother, за да отправи предложение за брак към премиера на България Бойко Борисов.

Отговорът не закъсня и тази вечер ще видим каква изненада ще получи амбициозната певица.

Мисия „Напудрен Орфей” 2015 е в разгара си. Трите групи участници в елитното издание се подготвят усилено за него и тази вечер ще видим плода от техния труд. На голямата сцена ще бъдат представени трите изпълнения. Строгото и справедливо жури ще класира и награди финалистите, но неговата дума няма да е последна. Истинските съдии ще бъдат зрителите на най-известното риалити. Те не само, че ще класират своя победител чрез лайкове, но и ще определят дали седмичната мисията на Съквартирантите е успешна, като само за ден успеят да генерират колкото е възможно по-голям брой харесвания. Дали звездните Съквартиранти ще разполагат с луксозен бюджет, или едва ще изкарат седмицата, зависи само и единствено от зрителите на Нова.

Финалното класиране от „Напудрения Орфей” и засягането на професионални успехи за пореден път ще станат повод за скандал в Къщата. Здравко ще поиска Кичка да разкаже повече и да покаже доказателства за концерта си в Cesar Palace в Лас Вегас. Естрадната легенда ще се ядоса, че подлагат думите ѝ под съмнение и положението за пореден път ще излезе извън контрол.