Луна, която стана истинска сензация във „ВИП Брадър“, се е предлагала сама да стане зам.-председател на ДПС.

Амбициозната туркиня провела няколко разговора с известни политици от движението, като настоявала, че тя е най-достойна да е дясната ръка на Лютви Местан, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Преди време изпълнителката буквално преследвала Ахмед Доган, за да се срещне с него. Певицата издирала телефония му номер и му звъняла по над 20 пъти дневно. След като не пробила при него, тя подпукала Лютви Местан, като дори го причаквала пред парламента, свидетелстват ресорни политически журналисти.

Амбициите на блондинката да влезе в политиката не са игра за пред Брадъра, категорични са познатите й. Луна много умело и хитро яхна и вълната КТБ, като стана лидер на хората, които се бориха да си върнат големите суми, които им замъкна банкерът беглец Цветан Василев.



Чалга иконата с удоволствие приемаше всяко участие в сутрешни блокове, като от малкия екран атакуваше всички политици, като директно твърдеше, че тя има повече мъжество да управлява държавата. „Липсват им топки, какви мъже са, една фолк певица ли трябва да им дава акъл“, казва с усмивка Луна пред протестиращите.

Едва тогава те започнали да скандират „Луна президент“, което накарало дамата наистина да си повярва, че народът я иска за държавен глава. Туркинята умело се опитва да използва и „ВИП Брадър“, за да може шоуто да я изстреля в политиката. От участието й обаче стана ясно, че тя не е особено добре психически.

След като била отрязана от ДПС, Луна изведнъж забрави турския си произход. Родената с името Лухче шуменка днес отрича да е от малцинствата. Сега тя с гордост размахва личната си карта, откъдето се вижда, че срещу името пише Луна. Според запознати обаче документът е фалшив, тъй като в него е променена и годината на раждането й. От личната карта е видно, че певицата се е появила на бял свят през 1976 г. Нейни колежки обаче твърдят, че е тя родена през 1970 г.