Фолк певицата Луна слезе много ниско. Преди няколко уикенда изпълнителката на култовия чалга хит „Бягайте, крачета” си е поръчала интимни ласки от жиголо.

Макар непрекъснато да обяснява колко висок морал има, както и че се отдава на интимности единствено, когато е влюбена, се оказа, че певицата по-скоро е хищна за свежа плът хиена, пише "Уикенд". След като престанала да обикаля баровете в търсене на задоволител, палавницата се доверила на свой познат, препоръчал й едно от най-горещите жигола в София.

Бил красавец с ръст на 2 метра, с черна къдрава коса и искрящо сини очи, пред който колената на г-жа Луна Йорданова буквално омекнали. Позабравената певица, която народа си припомни покрай участието й в последния „ВИП Брадър”, получила негови снимки на телефона си, преди действително да го извика в дома си. Луна била истински очарована и от западните обноски, които той демонстрирал, щом влязъл в кичозния й, но и доста луксозен дом в София. Жиголото нито за миг не проявил неуважение към нея, а за сравнително ниската сума от 120 лева за час, тя получила изключителни ласки, както по-късно се похвалила пред дружките си.

Мъжагата я изненадал приятно и с това, че не бързал веднага „да свърши работата”, а прилежно си взел душ преди да легне в чистата й постеля – хигиенен навик, който проявил и след интимния акт. Не е ясно дали Луна действително е правила секс с него, защото на близките си хора не казвала и дума за най-пикантните си креватни изпълнения, но било факт, че снажният младеж на 27 години прекарал няколко часа при нея, а накрая бил възнаграден и с щедър бакшиш.

Източник: slava.bg, сн.: Булфото