Фолк певицата Луна се изявява като сватовница. Изпълнителката редовно събира бившите си гаджета със свои приятелки, като си играе на Купидон.

„Сватосвала съм половината си приятелки и все за галантни, нежни, романтични и богати мои обожатели”, сподели изненадващо изпълнителката. Изпълнителката призна още в интервю за Би Ти Ви, че има човек до себе си. Но и има и проблем с него. „Проблемът е, че е много богат. Ама много богат, милионер. Това на мен ми е проблем, защото отдавна съм извън материалното”, ожали се фолк певицата.

"Когато си бил господар на сиромашията, ти можеш да боравиш с тези финансови облаги, да ги разпределиш правилно. Благата са бедствие за неподготвения човек”, допълва още певицата, която консумира храна едва няколко пъти седмично.

Тя сподели още, че гаджето й живее в Австралия и като цяло двамата са много щастливи. Но в същото време именно имането му можело да попречи на щастливите им отношения. 

Евгени Минчев направи на две стотинки Луна и Папи Ханс

Певицата разкри също, че е в процес на писане на автобиографията си. Звездата, която се самопредложи за президент на България по време на участието си в Биг Брадър, съчетава материализирането на историята си върху листа хартия с чести пътувания, като признава, че най-често си подарява ваканции в Австралия, където се чувства най-пълноценна и щастлива.