''Вечно млади ще бъдем само аз и Лили Иванова.'' Така чалга певицата Луна, която бе изгонена от Къщата на „ВИП брадър” коментира „непреходната” си възраст.

Вчера в „На кафе” тя официално показа личната си карта с ЕГН. Данните на певицата се появиха в директен ефир без корекции, които са задължителни при показването на лични документи. С днешна дата от екипа на Гала показаха замазани цифрите в картата на Луна.

Певицата, която показа, че никога не пада по гръб и игнорира всички неудобни въпроси, и този път се измъкна от упреците, че в Къщата се е държала като примадона, не е захващала никаква домакинска работа и е обидила един от малкото хора, които й симпатизираха – Джорджано.

„Той беше едно добро момче, което искрено те харесваше. Ти постъпи грубо с него. И най-вече с настояването ти да каже каква е сексуалната му ориентация”, коментира Гала.

С неизменна усмивка-маска певицата заяви, че била „изключително изненадана от обрата на неговото поведение”. Луна тотално изкриви нещата и заяви, че Джорджано си е променил отношението към нея, което предизвикало и нейната негативна реакция.

„Беше невероятно просташко да го разпитвате за неговата сексуална ориентация”, заяви на свой ред Соня Колтуклиева.



„Не усещаше ли, че това момче ти го нараняваш по някакъв начин. Ти не усети ли, че го тъпчеш? Не я ли усети тая тънка граница?”, не скри възмущението си Маги Желязкова.

„Единственият, който те прие, беше Джорджано. Накрая го принуди и той да ти обърне гръб”, допълни Антон Стефанов.

„Още в самото начало бях убедена, че няма да ме приемат. Но въпреки всичко съм готова да дам път на всеки, който иска от тук нататък да прави кариера”, завъртя Луна отговоря си. „Най-лесно е да се извиниш и да кажеш” „Съжалявам” и аз го правя непрекъснато. Но когато има внушения, трябва да разберете какво искате”, съвсем се оплете певицата в отговора си, без да покаже, че съжалява за обидата, която е нанесла на Джорджано, пише ''Блиц''.