Мария Илиева ни разочарова за пореден път! Докато се представя за силната госпожа, на която всичко й е наред, която няма никакви комплекси и която мачка наред онези, които който се осмеляват да я настъпят по болния пръст, то истината се оказва съвсем по-далечна.

Разглеждайки newsfeed-a на социалната мрежа Инстаграм попадаме на последното фото, което Илиева е качила – от 13-ите годишни награди „Жена на годината 2018“. Първоначално снимката поражда силен възторг, тъй като певицата изглежда безупречно секси и по всичко личи, че е преборила излишните килограми от бременността.

След това решаваме да намерим останалите снимки от събитието, за да й се възхитим още повече на волята и страхотните резултати, които е постигнала върху външния си вид и фигурата си. Мария си е тръгнала със статуетка „Жена на годината“ в категория „Музика“. Откриваме реалните снимки от мероприятието и тук идва разочарованието. Оказва се, че Илиева изобщо не е напреднала в свалянето на килограми. Не само, че е приятно закръглена, но и тоалетът й е крайно неподходящ за не толкова добрата й физическа форма. И не това е фрапиращото.

Абсурдното е, че Мария очевидно се срамува от фигурата си и в профила си в мрежата ни представя една съвсем друга жена, която не отговаря на реалната. Тя сама спомена, че това е най-важната и смислена година в живота й, поради раждането на сина й. Именно заради това си заслужава да си носи килограмите с гордост и да не се срамува от тях. Или поне да ги прикрива с дрехи, а не с Фотошоп, докато отново влезе във форма.

Друго изненадващо нещо от събитието бе, че Илиева получи наградата си не от кого да е, а от Папи Ханс. Който е гледал последния сезон на „ВИП Брадър“ е наясно, че Папи и бившият на Мария – Атанас Колев, който се превърна в неин враг, станаха първи приятели, заключават от ХотАрена.