Башар Рахал е неразделен с новата си тръпка Райна Караянева. Двамата се запознали по време на работа и актьорът веднага си паднал по красивата моделка. Башар и Райна вече дори не крият чувствата си. Ходят заедно, хванати за ръце, и се целуват по столичните улици, въпреки че актьорът все още е женен за съпругата си Калина, която работи като продуцент на сутрешен новинарски блок в Лос Анджелис, писа „Галерия“.

Свалиха скандално видео с Башар Рахал

Двамата имат две дъщери – Клоуи и Индия, които живеят отвъд океана при майка си, но Рахал често пътувал при тях да ги вижда. Неотдавна Башар се върнал от професионален ангажимент в съседна Сърбия в компанията на Райна. Красавицата дори го запознала с родителите си в Пловдив, а Башо я представил на сестра си Карла. По всичко личи, че актьорът е в отворена връзка с жена си, защото и двамата продължават да са женени въпреки неговата забежка. Хубавицата обаче се е разделила с бившия си съпруг – модела Генадий, с когото имат петгодишно момченце Антоний.

Башар се охрани, пусна шкембе

Райна беше водеща на играта „Бинго за милиони“ с Владо Карамазов и „Лотария България“ с Башар по Би Ти Ви. Именно по време на снимките на шоуто прехвърчали любовните искри между двамата. Башар намира начин да я лансира в своите проекти. Той я уредил за рекламно лице на известна козметична клиника и с роля в новия сериал „Кеш“, на който той е продуцент. Героинята се казва Леда и е „лошо“ сексапилно момиче с високо самочувствие и добри финансови възможности.

Башо обича да смесва личните с професионалните ангажименти. Имал е връзки с Елен Колева и Ралица Паскалева, но те му биха шута, тъй като отказва да се разведе с Калина.