Синчето на Тони Стораро - Емрах Стораро определено няма топките да понесе и негативната страна на това да си известен. От известно време насам младокът негодува върху етикета, който му лепнаха - "мъжката Андреа", а той е на основа факта, че фотошопира снимките си до неузнаваемост. По този повод "на светло" се появи реалната снимкова действителност, а именно как изглежда дебютантът извън стабилно обработените снимки, видя HotNews.

Такъв кадър брутално смути Емрах. Фотосът бе публикувана в Истанграм страницата Gossipgirl Bg, които след това публикуваха кореспонденция между тях и изпълнителя. "Е махнете снимката де", тревожно ги моли младокът, след което се включва и т.нар. негова пиарка, която надълго и широко разисква права и наказателни процедури, без да се усеща, че говори за публична личност. Тя дори заплашва: "Първо е хубаво да имате добри отношения с Емрах и мен, защото се ползваме с доста голям ресурс от адвокати и доста свободно време. Сигурна съм, че не искате да сте в лоши отношения с нас", кове анонимното пресаташе на братчето на Фики Стораро.

Емрах на участие - такъв  какъвто всъщност е.

16-годишният пайнерджия така се е вманиачил по селфитата и фотошопа, че чак успява да си счупи смартфона с емблематична отхапана ябълка на гърба. Той видимо прекалява с редакторските приложенията в желанието си да придобие мечтаната визия и така се отдалечава до такава степен от реалността, че става неразпознаваем. А почитатели на попфолка отсъждат, че той има повече изяви в Инстаграм отколкото на сцената, а желанията му да придобие визия на супермодел задминават напъните на Андреа да бъде фиданка.

Лустросаният вид от селфитата на Емрах не могат да заблудят фенките, които са наясно с пубертетската визия на чалга любимеца си. Междувременно стотици снимки от Инстаграм акаунта на малкия Емрах са изтрити. Най-вероятно с цел да се налага новата визия на пишлимето.