Най-най-милото на скандалната плеймейтка Ася Капчикова лъсна в нощен клуб в Обзор.

Блондинката взе участие в еротичното шоу "Аве, Цезаре", което заведението бе поканило за гостите си, за да ги весели за първия му рожден ден. Не само, че ги весели, но направо им предизвика и едни по-специфични усещания, особено сред силния пол, пише ПИК. Тематичният еротичен спектакъл на Биляна Йотовска и Невена Воденичарска имаше за цел да представи разгулния живот в древен Рим.

Йотовска, която миналата седмица се подвизаваше в "Черешката на тортата" не взе участие в разгулната сцена, но се включиха Невена Воденичарска, Ася Капчикова, още една танцьорка и хореографът Иво Кръстев в ролята на Цезар.

"Римският пълководец" награби "Мис Плеймейт" и я "облада" пред близо 300 свидетели, а след това я размята из сцената така, че й лъснаха срамотиите.

Екзотична изненада бяха и трупа бразилски танцьори, които с огненото си присъствие взривиха купона увенчан с ярка заря в небето над Обзор. Сред гостите се мерна притежателката на най-прочутия бюст в България и носителка на титлата "Mrs. Bulgaria World" Анита Мейзер и скандалната Елза Парини.

Източник: slava.bg