Брутална лъжа посрами фолк ветеранката ни Луна, научи HotNews. В едно от предишните издания на "Като две капки вода", водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека обявиха, че има прецедент в дългогодишната история на шоуто и, че едно от изпълненията е получило отзвук от самата знаменитост, която е имитирана. Ставаше въпрос за образа на Луна като световната звезда Камила Кабело.

В предаването беше излъчено кратко видео, в което се твърдеше, че Кабело отговаря на фолкаджийката, която по-рано обяви, че нейните хитове са оставили по-голяма следа от тези на чужденката и дори са вечни. Ето какво казва кубино-американската звезда по този повод: "Здравейте, Капки! Искам да кажа едно голямо благодаря на Луна. Макар, че имам милиарди гледания, аз наистина си мечтая песните ми да станат вечни, златни хитове, също като нейните. Тя е вдъхновение за всички момичета от Хавана до Монтана. В момента работя по последния си хит, който ще се казва "Бягайте крачета в Хавана Унана". Благодаря ти, Луна!"

Преводът в ефира на Нова телевизия обаче се оказа абсолютен монтаж върху случайно интервю на Кабело, но самата Луна така и не разбрала, че телевизионерите си правят гавра. Затова не пропускала да го изтъква самодоволно пред свои близки. "Нека некомпетентното им жури да  ми дават тройките, мен ме признаха на световно равнище", коментирала фурията.