Алла Пугачова лъсна чисто гола в руски сайтове и това разбуни духовете не само в Русия, но и по целия свят. На снимките звездата е безсрамно разкрачена без никакво облекло, освен къси бели чорапи.

В придружаващия текст се казва, че Алла се е снимала така по нейно собствено желание,  когато била още много млада и не е била звезда.

Но видимата възраст на голата прима е около 40-те, което кара руски и чужди медии да твърдят, че става дума за фотомонтаж, а не за истински фотоси на звездата. Твърди се, че снимките са правени преди повече от 30 години от фотографа и личен приятел на Алла Михаил Манешин. Тогава публикуването им във вестници и списания било забранено.

Пред руски телевизионен канал фотографът Манешин разказва, че когато била много млада, Алла го помолила да я снима не по традиционния начин, а различно, диво, хулиганско. Фотографът с удоволствие изпълнил желанието й. Снимал я на плажа, в басейна, в парка и на много места, различни от професионалното студио, пише slava.bg.

Алла сама ги избирала и съвсем не се подготвяла за снимките. Казвала само: "Сега ще наметна нещо, ти снимай" и фотосесията започвала. Черно-белите снимки и днес са красиви, което според почитатели на примата се дължи на нейния талант и обаяние. Самата Алла обаче бързо съжалила за разголените си снимки и поискала от Манешин да й даде негативите и да ги унищожи. Той категорично отказал и днес гордо показва разголената примадона на млади години.