Фолк певицата Преслава е в шок заради плъзнал слух за скандални кадри с нейното дейно участие!

Според мълвата, автор на видеото е наркодилърът Стефан Белев, който бе брутално разстрелян преди няколко години в центъра на Бургас.

Стефан, по прякор Дръпнатия, бе екзекутиран в автомобила си през март 2010 г. С него Преслава се запознала през лятото, няколко месеца преди убийството, в популярна дискотека край морския бряг, пише „Уикенд“, цитира hotarena.net. През това време изпълнителката на „Аматьорка” и Дръпнатия се виждали чат-пат в 4-звезден хотел на Слънчака, за да си омешват хормоните. Отношенията им обаче не били сериозни, а точно обратното – виждали се само, за да си утолят един на друг мерака, като в останалото време се срещали и с други интимни партньори.

След убийството в един от всичките мобилни телефони на дилъра били открити снимки на Преслава, чието съдържание е за аудитория над 18 години. Мълви се, че на горещите кадри се радвали не един и двама ангажирани с разследването длъжностни лица и тогава по всяка вероятност са били тиражирани и на други телефони. Снимките наскоро се появили в ъндърграунд средите край морето.



В момента фолк дивата от Добрич е изпаднала в паника, че кадрите ще се появят из виртуалното пространство. Тя се страхувала да не се превърне във втора Галена, която проби в чалгата с клипчето в банята с бившия си любовник – модела Даниел Милев. Преслава винаги е страняла от подобен вид скандали, на каквито мнозина залагат да ги изстрелят сред светлините на прожекторите.

Бившият любовник на Преслава, Дръпнатия, пък бе част от бандата на Рижите, събирала кредити чрез побои. Престъпната групировка функционира от 1 януари 2009 до 10 март 2013 г. След спецакция на Ямбол, Хасковска и Бургаска област бяха задържани над 20 души и в крайна сметка тя бе разбита от МВР.