Овен- Днес още от сутринта съставете плановете си. Колкото по-организирани и дисциплинирани бъдете, толкова по-малко влияние ще ви окажат неблагоприятните тенденции. Откажете се от спонтанни покупки.

Телец- Денят е добър, но жизнения ви потенциал е леко занижен, затова не са изключени неприятни моменти поради умора или претоварване на нервната система. А също и повишена чувствителност към някои негативни влияния.

Близнаци- Денят е неутрален по своето влияние и не е свързан със значителни събития. Успехите в работата ще бъдат средни. Не е желателно да харчите големи суми пари. Бъдете готови за упреци към вашето лекомислие.

Рак- Днес ще имате да решавате не малко задачи, но ви се препоръчва да действате самостоятелно, без да очаквате странична помощ. Резултатите ще бъдат добри, ако и вие бъдете достатъчно упорити и настойчиви.

Лъв- Нараства интересът ви към светския живот. Появява се желание за общуване с хората, за установяване на нови запознанства. Но в контактите си трябва да бъдете повече предпазливи и внимателни.

Дева- Късметът, който идва сам в ръцете ви, може да донесе след себе си и някои трудности. Бързият успех може да стане предшественик на големи проблеми. Претендирайте само за толкова, колкото наистина сте заслужили.

Везни- Днес ще имате пълна свобода на действие. Ще можете да взимате решенията си самостоятелно и да реализирате своите планове в живота, без да очаквате подкрепа и одобрение, от когото и да било.

Скорпион- При много от вас ще се появят отлични идеи, свързани с дългосрочни проекти. Последните могат да се тълкуват в широк спектър - от записване на висше образование до сключване на брак .

Стрелец- Ако е наложително, може да проведете делови срещи, а преговорите в някои случаи ще бъдат успешни. Аналогични тенденции се забелязват и в личния живот. Вашите идеи ще предизвикат нужния интерес и ще грабнат вниманието.

Козирог- В това време, когато другите очакват от вас решителни действия, вие сте склонни повече към философстване. Добри перспективи ще се открият пред онези, които не се боят да излязат пред по-силните противници.

Водолей- Парите и Водолеите днес са несъвместими, затова не ходете по магазините. Способни сте с главоломна бързина да стопите паричните си запаси. Разбира се ще усещате някакво вътрешно чувство на вина, но за вас икономисването ще се окаже трудна задача.

Риби- Ще трябва енергично да използвате плавниците си днес, за да избягате далеч от незавидната необходимост да отговаряте за грешките на другите. Не се правете на герои - вашата саможертва няма да бъде оценена подобаващо.