Овен- Хората, на които е неизгодна реализацията на вашите планове, може да опитват да ви пречат или да ви уговарят. На вас ще са ви необходими максимум упорство и настойчивост, а също умението да отхвърляте всичко, което пречи за достигане на целите ви.

Телец- Може да се каже, че обстоятелствата не са съвсем във ваша полза. Жените днес са склонни да потънат единствено в емоциите си. Но да се забравя за настоящите дела и битовите проблеми не бива. Те изискват своето решение и то почти незабавно.

Близнаци- Далече сте от проблемите на другите, но затова пък сте изцяло погълнати от своите. Ще се почувствате уморени и неспособни за сериозна и продължителна работа. Подходящо време за ненатоварващи дейности. Благоприятно е за пътуване.

Рак- За вас ще са от особено значение уютът, комфортът, както и да получавате естетическо наслаждение от тях. Всичко това ще спомогне да се настроите позитивно. Именно вие днес ще правите всичко възможно светът да стане по-добър, ще помагате на нуждаещите се.

Лъв- Може да се окажете във вихъра на романтични страсти - любов от пръв поглед, ревност, страстни обятия и други. Обаче във вашите очи това ще е повече мелодрама, отколкото свидетелство за истински и дълбоки чувства.

Дева- Ще ви бъдат предоставени някои малки възможности да измените живота си към по-добро, но е нужно да разчитате само на себе си и да действате активно. Първите стъпки ще бъдат извървени с труд, но след това ще е по-лесно.

Везни- Вие ще имате всички основания да бъдете доволни от живота. Единственото, което може да ви извади от равновесие са хората, които се стремят да наложат своята ценностна система над вас и останалите.

Скорпион- Този ден трябва да се готвите за сериозни служебни изпитания. Обстановката в колектива няма да е твърде благоприятна и вие може да се окажете жертва на сплетни и интриги. Въпреки това съветът към вас е да запазите уникално търпение!

Стрелец- Активната жизнена позиция днес може да ви подведе. Не обещавайте на никого своята помощ, поне докато не проучите ситуацията и не бързайте да вземате страна в разгарящ се конфликт.

Козирог- Вие следва да бъдете внимателни към околните. Особено внимание отделете на близките. Възможно е да възникне неприятна ситуация, в която да искат искрено да ви помогнат, а всъщност да излезе, че ви правят мечешка услуга.

Водолей- Вие ще трябва доста да се потрудите, за да имате желаното. Ще намерите достатъчно време и енергия за решаване на различни проблеми, но в края на деня ще се почувствате като опустошени. За снемане на стреса ще помогне общуването с близките.

Риби- Днес някои от вас повече ще са склонни да се самосъжаляват и да обвиняват другите за своите тегоби. Не се сърдете, но голяма част от тях са силно преувеличени. Гледайте по-реално на нещата. Помислете къде по пътя загубихте оптимизма си