Овен- Следвайте нормалният ритъм на деня и не противодействайте. Ще бъде най-добре за вас да бъдете умерени, както в работата, така и в чувствата си. Не се поддавайте на провокации и действия на манипулиране, нито го правете вие.

Телец- Постарайте се да избягвате претоварване на работното място или където и да е. Излишната заетост не само няма да ви остави време да се радвате на живота, но може да се отрази и негативно на здравето ви.

Близнаци- Денят е изменчив, но постепенно всичко ще се стабилизира. Положете малко усилия да направлявате обстоятелствата, но не на всяка цена. Не рискувайте да потънете в разбора на собствените си грижи.

Рак- Днес хората около вас ще бъдат по-лицемерни и ще трябва внимателно да разгадавате какво се крие зад техните намерения или думи. Бъдете предпазливи в общуването си, за да не станете жертви на интриги.

Лъв- През днешният ден ще ви съпътства добрия късмет. Благоприятно за максимална активност и решителни действия. Ако си имате вземане, даване с делови партньори, то избирайте само тези, които са проверени и сигурни.

Дева- Днес ще налучкате правилната посока и можете да поемете рискове, но единствено, ако са оправдани. Може някой да се опита да ви подлее вода. Бъдете предпазливи и не разкривайте неща, за които може да съжалявате после.

Везни- Ако не влезете в ролята на дипломати, няма да успеете да се справите с проблемите и да постигнете споразумение там, където е нужно. В интимен план ви очакват приятни мигове, но само, ако вложите и вие някакво усилие за това.

Скорпион- Денят носи самоилюзии, необмислени решения и загуба на енергия. Можете да си позволите малко разпускане на напрежението по какъвто начин най-добре почувствате това. Следвайте вътрешният си усет.

Стрелец- В личният ви живот нещата изглежда вървят за момента. Този ден е много подходящ за отдих и за веселие в приятелска компания. Трудно ще се намери днес нещо, което да развали вашето настроение.

Козирог- Предстои ви сложна дилема. Чрез компромиси, привидно отстъпление и смяна на тактиката, ще успеете да се справите с настъпилите затрудненията около себе си. Не се изненадвайте, ако се появят семейни разправии.

Водолей- През днешния ден ще поддържате интензивни отношения с околните. Постарайте се да не изпадате в негативизъм и да запазите повече търпение. Няма да сбъркате, ако се вслушвате в интуицията си.

Риби- Многото ангажименти ще ви накарат да се чувствате напрегнати. Не позволявайте на другите да обсебват голяма част от времето ви. Нужно ви е много спокойствие, още спокойствие и една капачка уиски.