Овен- Някои ваши съмнения и лесната ви раздразнителност ще смущават останалите и това ще ги държи на дистанция. Определете реалните си цели и задачи. Не е от най-благоприятните дни за делови операции. Добре би било да поизчакате.

Телец- Сами преценете дали да се съобразявате с обстоятелствата около вас, или не. Ще бъдете лесно раздразнителни, затова се старайте да бъдете по въздържани и да пестите нервите – тези на близките ви, а също и своите.

Близнаци- Някои ваши взаимоотношения ще бъдат съвсем неопределени, някои ситуации ще останат все още неизяснени. На работното място трябва да владеете емоциите си, иначе ще загубите досегашните позиции.

Рак- Избягвайте финансовите операции и покупки, защото има голяма вероятност да са неудачни. Потиснете вашата прекомерна гордост и обидчивост, така ще си спестите излишни неприятности.

Лъв- Днес сте малко по-бунтарски настроени и с това може да смутите спокойствието на другите. Може да решите да посочите грешките на своя партньор, но не прекалявайте с критиките. Ще имате успех в повечето начинания.

Дева- Настроени сте за множество дела, но повече с организационен характер. Ако ви предстоят преговори, не бързайте да вземате бързи решения. Почти няма да ви остане достатъчно свободно време, което да прекарате с най-близките си.

Везни- Днес от вас ще струи едно особено излъчване, което няма да остане незабелязано от останалите. Това може да предизвика и по-хубави случки за вас. Не оставяйте обаче чувствата да вземат връх над разума.

Скорпион- Денят ще премине добре, ако следвате набелязаните планове и не се отклонявате в други посоки. Партньорът ви може да ви донесе разочарование. Вашите съмнения и обвинения не са съвсем основателни.

Стрелец- Денят вероятно ще премине под знака на спокойствието. Не се предвижда нищо по-съществено. Неблагоприятно е за предприемане на нови инициативи. Не бива да се вълнувате много. Обърнете внимание на мислите и идеите на другите.

Козирог- С всички дребни препятствия ще съумеете лесно и бързо да се справите, ако се оставите да ви води интуицията. Не проявявайте високомерие към колегите и околните. Препоръчително е вечерта да прекарате у дома си в спокойна обстановка.

Водолей- Вероятно ще срещнете човек, който ще направи деня хубав за вас. Ако имате да решавате важни дела, няма да е зле да използвате нетрадиционни подходи или да отложите за по-благоприятни времена.

Риби- Днес сте склонни да изпадате лесно в меланхолично настроение. Вземете предварителни мерки това да не се случва. Не обръщайте внимание на незначителни за вас хора, нито позволявайте малките спорове да ви разстройват.