Оказа се, че предполагаемият биологичен баща на велинградската танцьорка Елеонора – Недялко Нанов, може би лъже за това, че не е знаел за съществуването й. Двете версии на историята – неговата и на майка й Теодора, доста се различават.

Недялко твърди, че е прекарал само една нощ с Теодора и че едва днес след обяд е разбрал, че има дъщеря. Майката на Елеонора пък заяви на живо по телефона, че това не е вярно. „С майка ми отидохме да му кажем, а той ни посрещна на входната врата. След като разбра, че ще имам дете от него, ми каза да си троша главата”, призна тя. Теодора потвърди, че той е биологичният баща на Елеонора, но издаде, че не й е разказвала тези неща досега, защото не е искала да има нищо общо с този човек.

Недялко Нанов се оправда, че това не е нещо, което би могъл да забрави след толкова време, ни не си спомня Теодора и майка й да са идвали. Той изяви готовност да застане пред детектора на лъжата в „Big Brother – Истината” заедно с нея, за да се изясни ситуацията.

Елеонора заяви, че е много объркана и не знае на кой от двамата да вярва. Тя сподели, че не вижда смисъл от ДНК тест, тъй като не знае какво ще се промени оттук насетне, но се съгласи да й бъде направен.

източник: bliasak.bg