Лятото е сезонът на ваканциите и няма нищо чудно, че е любимият за децата.

И наследниците на известните личности също не правят изключение. За тях родителите, независимо дали са известни и много ангажирани, са просто родители и те искат да се забавляват заедно с тях. Такава е ситуацията и с изпълнителите на “Пайнер”, които са в разгара на своите летни клубни изяви. Но и те като всички любящи родители, не пропускат възможност да са заедно със своите деца.



Много положителни емоции предизвикват семейните снимки, които те публикуват в социалните мрежи. Заедно със своите наследници Мария, Галена и бозукарката Стояна не пропускат свободен миг да отскочат до най-близкия басейн и да усетят приятната прохлада на минералната вода.

Истински влюбени в морските вълни и златистите пясъци са Емилия, Биляна, Емануела, Илиян, Есил Дюран, Коста Марков, Преслава и Ивелина Колева, а затова свидетелстват снимките в социалните мрежи, които те споделят.



През лятото всички ставаме деца и се впускаме в различни атракции, които ни изкушават или пък просто пътуваме, за да преоткрием интересни кътчета от България и света.

Източник и сн.: Planeta.tv