Само две седмици след отпадането си от “Х Фактор” Люба Илиева получи покана отново да се качи на музикалната сцена.

Любимката на хиляди фенове ще участва в концерт заедно с вече изградени изпълнители - “Революция Z” и Били Хлапето, утре. Той ще е в столичен мол в 17 часа.

Люба се раздели с риалити формата още на първия концерт, което предизвика огромно недоволство в социалните мрежи. Бяха създадени над 20 фейсбук групи в нейна подкрепа и впечатляващо огромен брой хора, както и “24 часа”, настояваха за нейното връщане във форма̀та. И въпреки че 18-годишното момиче не стана отново част от участниците, то все пак ще се качи на голямата сцена.

Миналия ден нейният ментор Саня Армутлиева, която също много емоционално прие отстраняването на Люба, пусна в личната си фейсбук страница специално видеообръщение:

“Публиката безпогрешно разпозна таланта ѝ и затова тя получи такава уникална подкрепа от толкова много страни. Правилата на “Х Фактор” не ѝ позволяват да се върне в предаването. Но мечтата ѝ е жива, за да я осъществи, тя трябва, освен да запази силата, енергията и смелостта си и да намери кой да ѝ даде силен старт. Добрите новини около Люба предстоят, очаквайте ги съвсем скоро.”

“Люба е перфектният участник за шоуто “Х Фактор”. Тя не е учила пеене, аматьор е, но се вижда, че носи истински Х фактор у себе си. Жалко, че зрителите не я подкрепиха с есемеси”, каза за нея продуцентът Магърдич Халваджиян ден след изгонването ѝ от формата.

Освен че ще видят любимката си редом с вече утвърдени звезди като “Революция Z” и Били Хлапето, утре нейните поддръжници ще научат и голяма новина, която ще бъде обявена по време на концерта.