Журналистката Люба Кулезич, която наскоро беше пребита посред бял ден в столицата, смята, че поръчителят й се е почувствал унизен от нея и затова е решил в отговор да я унизи.

„Мисля, че има няколко души, които се боят от моята специфична ирония", споделя журналистката в интервю пред списание LOVE style. Полицията има две версии, самата Люба също - две. Ясновидката Николета й казала, че побоят е поръчан от партия и са дадени пари, а астрологът Филип Филипов видял как това, което й се е случило, е било написано на звездите.

Първите няколко нощи след побоя сънувала как някой й скача на гърба в тъмното и как започва да я унищожава, пише в. "24 часа". След това сънувала известна персона, криминално-политическа мутра, която се навеждала над лицето й и й казвала:

„Пожалихте, защото те харесвам. Оттук нататък ще те убивам всеки ден по малко", разкрива журналистката. Тя много се уплашила след побоя, тъй като с едното си око не виждала нищо.

„Бях сляпа! Помислих си, че съм си загубила зрението. Лекарите не даваха оптимистични прогнози в началото. Обясниха ми, че е възможно ретината да се е отлепила. Слава Богу, сега се разбра, че нещата не са чак толкова страшни", обяснява Люба. Въпреки това обаче, тя отказала охраната, която искали да й сложат от Нова телевизия