Драго Чая и Люба Кулезич се сродиха.

Популярният водещ занесе питон и костенурка в студиото на Люба Кулезич и я удостои с честта да им стане кръстница.

Люба уважи Васильовден и кръсти змията Васко. Този мил жест бе последван от откровен разговор, в който Драго разкри някои черти от характера си, които често проявявал като дете.

Любителят на цирка и животните, като малък бил доста жесток към по-беззащитните от него.

Жертвата, която най-често избирал била собствената му сестричка. От малък Драго искал да стане звероукротител и докато си мечтаел, ползвал сестра си като опитно зайче. Той я дресирал, сякаш е танцуваща мечка, а когато „мечето“ не слушало здраво го поступвал:

„Колко бой е изяла, заради това, че не ми се подчиняваше” – със смях си припомни Драго.

Кулезич и Чая обсъдиха по какво си приличат и по какво се различават политика и цирк. Драганов заключи, че в цирка няма място за дилетанти, както е в политиката. Държавата ни е фарс, който не бива в никакъв случай да се сравнява с цирка, смята водещият. Мнението му е, че цирковото изкуство е чисто за разлика от действителността в политическия ни живот, пишат от kliuki.bg

Драго е съсобственик и конферансие на цирк на закрито. Подкрепа за благородното начинание да събере българските циркови артисти под един покрив е получавал единствено от кметицата Фандъкова и кметът на район „Сердика“.