Албена Вулева няма да е повече водеща на предаването “Панаир на суетата”, но продължава да работи в TV7 зад кадър.

Тя ще е редактор в “Насреща” с Люба Кулезич, научи ексклузивно “ШОУ”.

Бившата мадам “Сигнално жълто” също потвърди, че слиза от екран по собствено желание. Устатата блондинка държи да се концентрира върху сериозна адвокатска практика в момента, в който вземе и държавните си изпити в Софийския университет.

“Албена завърши право и иска да работи като адвокат. Преценихме, че при това положение не може да продължи да се държи като “светска лъвица”. Не подхожда на адвокат да прави интервю с манекенки и фолк певици (нищо лошо не казвам за тях) - просто е различен статутът”, разказа самата Люба Кулезич за “ШОУ”.



Тя изключително много се възмути от писанията в интернет сайтове и всекидневници, че е вдигнала мерника на Вулева и затова русата фурия била изритана от телевизията. “Никакъв скандал няма между нас. Напротив, аз съм възхитена от Албена. Тя е изключителен редактор, много сериозен и задълбочен човек и двете сме в прекрасни отношения”, реагира Кулезич, която в момента е тръшната на легло от тежък грип.

Въпреки болестта си продуцентката продължава да работи и по светското си предаване “Панаир на суетата”.

“В новата програмна схема шоуто ще върви най-вероятно в неделя следобед. За водещи съм предложила изключително приятна млада двойка – момче и момиче. Все още обаче чакаме одобрението на шефовете на телевизията и едва когато го получа, ще мога да кажа кои са. Целта е да разбием клишето на “изповедницата”, наложено от Венета Райкова, и да вкараме екшън и свежест в телевизията”, обясни Кулезич.