30 емблематични интервюта събра в книга водещата на „Извън играта“ по БНТ HD Люба Пашова. Предаването, което среща зрителите с популярни личности от света на културата, изкуството и спорта, отбелязва една година в ефира.

Съкровените изповеди на гостите на Люба Пашова читателите могат да намерят от вчера на пазара, благодарение на издателство „Ина“. Официалната премиера на книгата е на 8 октомври в Клуб „Перото“ в Националния дворец на културата.

“Щастлива съм, че в книгата няма звезди, а има човеци“, сподели авторът на изданието и водещ на „Извън играта“ Люба Пашова - „В нито един момент не съм имала усещането, че някой седи срещу мен и ме лъже. Смятам това за постижение. Много от публичните личности живеят в измислен свят, а ние се опазихме от него. За нас „Извън играта“ е път“.

Изпълнителният продуцент Евгени Николов разкри, че акцентът на предаването не е това, с което хората се занимават, а това, което са в живота и разказа как се e родила идеята за „Извън играта“: „Човек пази грижливо най-съкровените си мисли, преживявания и мечти. За да ги сподели с широк кръг хора, трябва да бъде поставен в ситуация „извън“ ежедневието.“

„Извън играта“ се излъчва всяка събота 22:00 часа по БНТ HD благодарение на водещата Люба Пашова, ръководителя на Направление БНТ HD Боряна Тончева, изпълнителния продуцент Евгени Николов, режисьора Йоанна Капанова, художничката Екатерина Христова и репортерите Биляна Туманова, Влади Лазарова, Радина Жекова и Валерия Видева.