Искам да съм кучето на Дженифър Лопес, изцепи неочаквано в ефир Любен Дилов-син. Да ме гушка, да му целува, а аз да я хапя по дупето.

Вдъхновението на водещия се появи още миналата седмица, когато Милица Гладнишка се маскира като Дженифер Лопес и облече доста секси тоалет.

Любо, който вече е по прякор – журито, в момента се е набутал като жули в риалитито „Като две капки вода“.

Присъствието му там буди недоумение, тъй като нито е музикален спец като Хилда Казасян и не разбира от музика, нито пък е специалист по грима и преобразяването.

Той стои като присаден на стола си, попълва бройката и за разнообразие сменя папийонките си всяка вечер. М АделРачков и Зуека почти не му дават думата, а той я взима само когато види Мария на сцената, за да си го върне на Рачков.

Много често в телевизиите търсят Дилов като експерт, но никой не знае по какво точно е експерт самият той, или просто е специалист по всичко и момче за всичко.

Фенове на предаването вече попитаха какво прави в журито, като преобладаващо мълчи, а когато все пак се реши да се обади, то изцепва или някакъв свой спомен, или прави опит да е пошегува, понякога неуместно и зрителите не схващат шегата му.