Ще спазя облога си с водещия на “ВИП Брадър” Ники Кънчев, въпреки че басът стана съвсем спонтанно и не беше много честно, че не знаех условието от негова страна", каза Любен Дилов, който е автор и лице на предаването "Удавете водещия" по “Станция Нова”.

В студиото на "ВИП Брадър" в понеделник вечерта Дилов, който защитаваше Кристина Патрашкова, се обзаложи с Ники Кънчев, че тя ще остане в къщата. Зрителският вот обаче я извади навън. Заедно с нея си тръгна и победителят в “Сървайвър” Ники Мартинов.

И тогава спечелилият облога Ники Кънчев каза неговото условие - колегата му Дилов да се настани като съквартирант в къщата на риалитито.

"Тази неделя съм подготвил предаване за политическите интриги. Ще говорим как политиците се възползват от всеки незначителен локален конфликт и го яхват предизборно, като правят от него национален конфликт както случая с учениците в Добрич и историята с Кърджали. Целта им е печелене на гласове за предстоящия вот", обясни Дилов.

Той все още не е говорил с продуцентите на риалитито, но предполага, че ще влезе в къщата в понеделник. Следващата неделя от 9 до 11 часа ще води предаването си оттам.

"А в студиото за разговори с гостите вероятно ще вляза аз", каза Андрей Арнаудов, продуцент на “Станция Нова”.