Оказа се, че Меган Маркъл си има любими дрехи, които е склонна да носи много повече от веднъж! Модните експерти са забелязали, че херцогинята на Съсекс вече няколко пъти се появява с една и съща бяла риза на Givenchy. Меган разчита много на бялата си риза, която си е модна класика, за много свои публични изяви.

37-годишната съпруга на принц Хари, която е в напреднала бременност, се появи съвсем наскоро с тази риза (на наградите Endeavor Fund в Лондон), като я съчета с дълга и шикозна черна пола за бъдещи майки. Меган носеше ризата и на първата си официална изява с 34-годишния Хари през 2017 г. Тогава тя носеше „свещената“ бяла риза с отворена яка.

Херцогинята освен това облече дрехата и по време на посещението си в Австралия, през октомври месец миналата година. Тогава пък я носеше с навити ръкави до лактите в калифорнийски стил. Според много дизайнери бялата риза е „вечен стил“ и всяка жена би трябвало да има такава дреха в гардероба си.

Меган пък перфектно демонстрира многофункционалността на бялата риза като я съчетава с различен стил дрехи – пола, дънки, сако и т. н. и я носи за различни поводи – и официални и по-небрежни.

Източник: tialoto.bg