Изящната бивша съпруга на Джони Деп – френската актриса и певица Ванеса Паради, стяга сватба.

Шест години след като се раздели с бащата на двете си деца, красивата дама се готви да мине под венчилото с френския режисьор и сценарист Самюел Беншетри. Според изданията дата на голямото събитие дори вече е известна – тя ще е 19 юли, а мястото на венчавката ще е красив остров в Атлантическия океан.

Припомняме ви, че Ванеса живя на семейни начала с Джони Деп цели 14 години – от 1998 до 2012 г. Въпреки че се говори, че актьорът е изоставил Паради заради значително по-младата Амбър Хард, двамата с Деп си остават близки приятели. Ванеса дори бе най-ревностната защитничка на Джони, когато Амбър Хард го обвини във физически и психически тормоз.

"Джони и аз се разделихме, защото му дойде времето. Винаги ще сме приятели и винаги ще имаме две деца, които имат нужда от нас", заяви Паради в интервю за френски всекидневник преди години.

Френската актриса и настоящият й любим се срещат по време на снимките на "Куче". Лентата е адаптация по романа на самия Беншерти, като той е и режисьор на филма. Паради пък изпълнява главната женска роля и си партнира с Жан-Клод Ван Дам.

Текст: Woman.bg