"Ще имаме второ дете само след като се видя най-сетне булка." Такъв ултиматум поставила на симпатичния метеоролог от Би Ти Ви - Емо Чолаков, жената, с която живее от 14 години без брак - Краси Григорова.

38-годишната красавица, която стана майка преди седем години на детето на Чолаков - Ема, решила, че й е време да се види в бяла рокля, та макар и без подпис в гражданското.

"Аз съм християнка и за мен е важно да се обвържем пред Бога", обяснила желанието си да бъде булка Краси Григорова. На искането й забавният Чолаков отговорил с мълчание, защото самият той не вярвал в съпружеските клетви пред олтара.

Самият ултиматум дошъл съвсем скоро, когато Емо споделил с жена си, че е време първокласничката им вкъщи да си има братче или сестриче. Понеже в родата и сестрата на синоптика също имала момичета, Чолаков се надявал, че той може да е единственият късметлия с мъжки наследник.

Иначе семейство Чолакови било много задружно и всеки уикенд отскачало до Гоце Делчев, за да се види с бабите и дядовците. "Краси още бърза да се прибере при родителите си. Не й е много приятно тук, защото сме свикнали в малкото градче. Но работата ми е свързана със столицата и съм късметлия да работя именно в Би Ти Ви", обяснявал на обкръжението си Емо Чолаков.

Преди да дойде в София, синоптикът работил като учител по физика, но все още не е намерил време да се дипломира по специалността като "доктор", пише ''България Днес''.