Тежка съдба крие лъчезарната любима на Слави Трифонов – Мартина Огнянова.

Красивата танцьорка от „Магаданс”, която е родом от Варна, е израснала без баща и именно това е причината да не настоява за брак с шоумена, разкрива в. "Ретро", пише pik.bg.

Двамата са заедно вече 4 години, а през март тя стана на 32 години. Водещият пък през октомври ще навърши 48 и всяка двойка в тяхната ситуация би побързала със сватбите и създаването на семейство. И двамата обаче имат фобия от сериозното обвързване и са решили да си живеят без подписи и усложнения.

Докато страхът на Слави от брака е необясним обаче, то този на Мартина е доста обоснован, разкриват нейни близки от Варна. Балерината е израснала без баща и родителите й се развели след куп разправии, заради което тя предпочита да си остане стара мома.

Любимата на Дългия още от малка ставала свидетел на постоянните караници на майка си и баща си, който работел по кораби и много рядко се вясвал у дома. Когато все пак го правел, почти винаги бил сериозно почерпен, тъй като имал проблеми с алкохола, споделят близки на фамилията на Мартина.

„Не беше лош човек, но не ставаше за семейство. Така и не пое отговорността си като съпруг и баща. Така се стигна до логичната развръзка, въпреки че той отказваше развод до последно и не искаше да напусне жилището”, разкриват още съседите на танцьорката във Варна.

По думите им момичето преживявало тежко семейните крамоли и не страдала, когато баща й се махнал от живота им.



„Взе си набързо нова жена, спря да се интересува от Мартина и повече не сме го виждали. Така обаче беше по-добре за всички. Нужда от него така и нямаха, защото той не даваше лев в къщата. Добре, че бе бабата Ани, иначе щяха да умрат от глад”, разкриват още съседите.

По думите им именно бабата на балерината по майчина линия я е отгледала и има най-големи заслуги за това Мартина да стане успяла спортистка, да завърши три висши образования и да се реализира успешно в голям град като София. Ана Мишева била заможна реститутка и забогатяла рязко след 1990 г., когато си върнала куп имоти в центъра на морската столица. Местната клюка реди, че е ударила шестица от тотото и така се е сдобила с голяма недвижима собственост, но съседите на фамилията са категорични, че всъщност получили като реституция хиляди декари гори, имоти в центъра на Варна и дори по крайбрежието на Златни пясъци.

Така пенсионерката се превръща в солидна рентиерка и започва да получава наеми от десетки офиси, магазини и апартаменти. Благодарение на тези пари си позволила да окъпе в разкош внучката си Мартина, която е и единствена наследница на имотите за милиони. Така всъщност танцьорката е по-богата и от любимия си.

Покрай парите на баба си бъдещата балерина от малка живеела като принцеса и едва 9-годишна започнала да обикаля света с нея. „Ани я води до Париж, обиколиха европейските столици и дори в Куба са ходили заедно още в края на 90-те”, спомнят си любопитните комшии.

Самата Мартина и днес признава пред колегите си, че дължи всичко на баба си и за това не пропуска поне веднъж месечно да отскочи до Варна, за да се види със семейството си.



На Ани тя дължала и професията си, тъй като бабата на младини била състезателка по художествена гимнастика и насочила и внучката си към този спорт.

Записала я в престижен клуб и плащала на най-добрите треньорки да развиват таланта й. Горда, че я слуша и успява в спорта, бабата купува на Мартина апартамент в София, задето е приета да учи в Националната спортна академия.

Жилището е супер лукс и се намира в тузарския квартал „Манастирски ливади” в полите на Витоша. Сега обаче стои празно, защото балерината от „Магаданс” живее с любимия си Слави Трифонов в неговия апартамент на бул. „България”.

Още в първата година, докато е студентка, девойката решава да си уплътнява времето с нещо и се записва на конкурс за танцьори при Слави. Оттогава е в състава на балета му. За да завърши образованието си, за кратко напуска преди 5 години, но после отново се връща на титулярно място в „Магаданс”. Именно след това започва връзката си с Дългия. Покрай луксозния си начин на живот двамата често се засичат в баровски ресторанти, фитнес центрове и се сближават. Той я подтиква да не спира да учи и с днешна дата варненката има цели 3 висши образования - бакалавър е по „Спортна журналистика”, „Кинезитерапия” и „Учител по физическо възпитание” и магистър по „Кинезитерапия” и „Здравен мениджмънт”.

Слави Трифонов е спокоен, че Мартина не е с него за парите му, както повечето момичета, защото самата тя е заможна и именно за това й позволява да му помага в бизнеса и да сключва сделки. Обезпечени напълно и спокойни за бъдещето си двамата си живеят повече от добре вече близо 5 години и са по-влюбени от всякога. Доказателство е и фактът, че Слави вече редовно отскача с нея до Варна при семейството и, което познавал отдавна. Преди Великден шоуменът и любимата му бяха забелязани в морската столица, докато се разхождали из бутиците в центъра, хванати за ръце. Макар да не са женени и той да не иска да има деца на сериозната си вече възраст от близо половин век, с Мартина били партньори във всеки друг смисъл и за това вече не криели връзката си.