Сексбомбата Елена Кучкова може спокойно да грабне приза за най-обгрижвана родна плеймейтка.

Русокосата фурия преди година успя да оплете в мрежите си шефа на столичното ДПС Любомир Ников-Бентлито, чиято любов към нея е подплатена с голяма щедрост. Въпреки че Кучкова го дава доста разхайтено и не спира да залива социалните мрежи с полуголи фотоси с еротични препратки, явно политикът няма нищо против знойните й форми да бъдат обществено достояние, щом продължава официално да бъде мъжът до нея, пише столичен седмичник, цитира Блиц.

В знак на обич Любо съвсем наскоро подарил на Елена чисто нов джип „Рейндж Роувър“, който е на пазара от броени месеци и разполага с всевъзможни видове екстри. Возилото крие под капака си 500 конски сили и струва нескромните 300 хиляди лева.

Кучкова обаче не се слави като много добър шофьор, тъй като миналата година спретна брутална катастрофа в центъра на столицата, от която излезе невредима, но малката й количка излезе пресована.

За да бъде по-сигурна на пътя, плеймейтката решила да подметне тактично на своя любим, че иска по-мощен автомобил с по-големи габарити, който да й осигурява нужното спокойствие.

И не след дълго колата дошла с притурка луксозна почивка на баровския остров Миконос, на който отмаря световният елит. За добавката Бентлито се изръсил около 10 000 лв. Той обаче не могъл да се наслади пълноценно на релакса, тъй като Кучкова постоянно настоявала да я снима, за да дразни съперниците си.