Бившият любим на плеймейтката Елена Кучкова Любомир Николов, известен в светските среди като Любо Бентлито, забърса млада фолк певица

Русата бомба Анджелина, която преди дни издаде дебютното си парче с колегата си Ангел, топли леглото на от 2 месеца, разкриват запознати.

Въпросната Анджелина взе участие в последни конкурс „Мис Плеймейт“ и дори се говореше, че ще спечели наградата. Но остана изненадана, когато Ася Капчикова измъкна под носа й короната и първото място.

Участието й в надпреварата обаче впечатлило Любо Бентлито, който само месец преди това сложи край с отношенията си с красавицата Елена Кучкова.

Малката Андежлина веднага лапнала по депутата, още повече, че той не се свенял да й прави скъпи подаръци и нищо да не й липсва. Светската мълва гласи, че Любо е спонсор на дебютното й парче във фолка.

Близки до Анджелина разкриха, че тя мечтае за слава и не я интересува дали ще дефилира, рисува или пее, стига да е разпознаваема за масовата публика и най-вече за мъжете с дебели портфейли, пише „Телеграф“.

Преди време скандалната певица сподели, че Ники Михайлов упорито я свалял и искал да я запише сред бройките си в секс тефтерчето си. Малко след това двамата изживяха любовна авантюра. Заговори се, че Михайлов е луд по плеймейтката, дори обмислял да й предложи брак. Може би тънкият портфейл на вратаря е сложил край на чувствата на певицата.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук