Един от най-големите мъже у нас – исполинът Любо Ганев доказа, че си пада не само по големите волейболни топки, но и по овалите, които вървят заедно с апетитна женска снага.

Преди няколко вечери Любо бил с компания в изискана столична чалготека, в която участие имала една от най-надарените дами на лекия жанр – Габриела. Гърдите й, разбираемо, са добре тунинговани, както се очаква от всяка чалга дива, и разбираемо се превърнали в притегателна точка на погледа и мераците на бившия волейболист.

Цяла вечер Ганев обхождал с очи снагата на кръшната певица, като отделял най-много внимание именно на напръщелия бюст, който се подавал от разкопчаното й деколте.

Исполинът обаче не се ограничил само с гледане. Като за начало викнал Габриела да му пее на ушенце, след това я примамвал все около сепарето си, а за финал станал и я обхождал като огладняло животно до края на вечерта. Явно нито на Габриела, нито на двете й допълнения от по 450 кубика това внимание било неприятно, защото певицата нито веднъж не направила опит да се измъкне от огромните лапи на звяра Ганев.

Какъв точно е финалът на силиконовото фиаско можем само да предполагаме, но по всяка вероятност Любо не е вкусил крехко месце, въпреки че цяла вечер точи лиги, пише zasada.bg.