Любо Ганев има нова тръпка, и то не коя да е, а известната прелъстителка на популярни мъже – Зорница Линдарева.

От няколко месеца насам спортистът и бившата любовница на мъжа на Жени Калканджиева – Тачо, са интимни, а напоследък дори се държали като влюбени гълъбчета, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Зорница и Любо очевидно не се притесняват да бъдат забелязвани заедно под ръка, тъй като често могат да бъдат засечени в различни столични заведения. Двамата редовно вечерят в ресторанта на „Кемпински“, а след това надигат чашите в тузарски клуб срещу Народното събрание.

Исполинът и манекенката винаги си тръгват под ръка, очевидно парадирайки с близост, по-голяма от тази, която предполага дори доброто приятелство. Пред близки обаче Ганев се е изпуснал на няколко пъти, че май си пада доста по Зорница.



Прийомите на Линдарева за употребата на силния пол са добре известни. Тя обича да гравитира в орбитата на заможни или поне прилично известни господа, които да й осигуряват добър стандарт на живот и публичност.

Ганев определено е удар в десетката. Милионерът не щади средства по държанката си, засипва я както с кеш, така и с бижута, парфюми, а последният най-голям подарък, който й направил, била екскурзия до Дубай.



Припомняме, че от две години насам Ганев е необвързан, след като последната му дългогодишна приятелка – пловдивската богаташка Мирослава Стоянова, го изостави, защото го хвана няколко пъти в изневяра.

Въпреки постоянните си клетви в любов спортистът не успял да се кротне в почти семейното ложе, заради което възлюбената му си събра куфарите. Любо има и бивша съпруга, която е майка на двете му деца. Зорница пък за малко да разведе Калканджиева и неверния й мъж, а триъгълникът им лъсна пред всички в риалитито „ВИП Брадър“ през зимата.