Как изглежда дъното на Атлантическия океан от люка на подводница?

Приказно, отговаря Любо Киров, който от седмица събира тен на Канарските острови. Поп идолът пусна във Facebook кадър от пилотната кабина на машината, чийто основен салон прилича на по-стилна американска закусвалня.

„Тази подводница е малка и струва само 3 000 000 евро. Някой навит да я вземем заедно?”, написа бившият фронтмен на група „Те”.

На екзотичния архипелаг той е отседнал в луксозна вила с басейн и барбекю, на което приготвя любимите си скариди. Дистанционен гид на Киров за о-в Лансароте е Влади Ампов-Графа, който разпускал със семейството си там в предходни години и отсядал в хотел с барман Деян Неделчев-Икебаната.



Докато изпълнителят на „Имам само теб” позира пред кратерите на вулкана Тиманфая, Графа вдига адреналина си с ATV във Виетнам. Хитмейкърът обикаля Азия от средата на януари със съпругата си Мария, а превозните средства, които е сменил до момента, са слон, кану, кола и самолет. От екстремните водни пързалки в Тайланд Графа отскочи до пирамидите в Камбоджа, а в момента мери пулса на нощния живот във Виетнам, пише ''Блиц''.

„Тук в Saigon (Виетнам) моторчетата са толкова много и дебнат от всеки светофар, че човек трудно пресича улиците. Красиво и доста различно е!”, развълнува се менторът на Михаела Филева във Facebook.