Любо Киров разкрива музикалните си пристрастия в един по-различен проект, озаглавен „Ти можеш“. Песента е шести сингъл от последния му албум „Както преди“. Любо, разбира се, е автор на текста към „Ти можеш“, а по музиката и аранжимента работи с Живко Петров и Ангел Дюлгеров. Видеоклипът към „Ти можеш“ е хронология на музикалните стилове, които са вдъхновявали изпълнителя от детството му до днес.

Сюжетът „подскача“ през четири различни епохи на поп музиката, като всеки отделен епизод е адаптиран в стила на съответното десетилетие. В кадрите са представени и характерни танцови движения за времето, в което се развива действието, а Любо демонстрира и талант на брилянтен актьор с елегантно чувство за хумор. Режисьор на видеото към песента „Ти можеш“ е Емануил Алберт.

„Чувството за хумор и самоирония винаги са били част от мен. Надявам се да се забавлявате много с това видео.“, споделя Любо Киров. Премиерата на „Ти можеш“ бе днес 23.07 (четвъртък) в 10:00 ч. Парчето е налично във всички музикални стрийминг платформи – A1 Xplore Music, Deezer, Spotify, Apple Music, Tidal и др.