Любо Нейков е от малцината ни актьори, които освен с талант в разиграването на роли могат да се похвалят и със солидна банкова сметка.

Звездата от "Комиците" и "Столичани в повече" е толкова заможен, че си позволява невиждани за арт съсловието екстри като огромен джип, личен шофьор и цяла бригада охранители.

Досущ като знаменитост от ъндърграунда, възпълничкият актьор не се раздели с мускулестите си горили. Момците, които са наети да вардят едрогабаритния си клиент от досадни фенове и почитатели, обаче не се задържат дълго на работа при него.Преди няколко дни Любо направил чистка в обслужващия персонал и подменил изцяло гардовете си. Рокадата била осъществена преди националното турне на "Комиците", научи "Всеки ден".

Дали Нейков е бил недоволен от услугите на бившите си пазванти, или момчетата са станали свидетели на нещо, което не е трябвало да виждат, остава мистерия. Сигурно обаче е друго - шоуменът е станал твърде близък с една от балерините си, което тотално срива имиджа му на примерен съпруг.

В продължение на няколко дни папараците на "Всеки ден" лично се увериха, че актьорът и продуцент е неразделен с танцьорка от състава на "Комиците". Засуканата девойка му е като сянка, но за да не бие близостта им на очи, обикновено го следва на няколко крачки зад него. Хубавицата често се вози с Нейков на задната седалка на мощния му джип и се превива от смях на майтапите, които благодетелят й ръси.

"Любо се старае да бъде дискретен, но въпреки това от няколко месеца е неузнаваем. Станал е  позитивен, усмихва се, не крещи за щяло и нещяло. Човекът май е влюбен", свидетелстват от екипа му. Докато съпругата му Гинка гледа детето, Нейков се е отдал на забранена любов с красивата си и грациозна сътрудничка от балета. Интриганти подшушват, че по време на турнето на предаването кръшната танцьорка винаги била настанявана в хотелска стая в близост до едрогабаритния й шеф.

"От 2 месеца е започнал диета. Отслабнал е с 8 килограма - на този тонаж  това не личи, но въпреки . това полага усилия да влезе във форма - явно е заради тая, малката", одумват го в "Комиците".