Във втори епизод на комедийната драма „Столичани в повече”, който ще се излъчи на 18 март от 21.30 ч. по bTV, зрителите на медията ще станат свидетели на истински криминален екшън, в който пряко засегнати се оказват Спас Лютов и Радко Чеканов.

Неуспехи съпътстват мъжете от семейство Чеканови в опитите им да си намерят работа. Когато Спас занася парите в банката, за да върне просрочения си кредит, неочаквано влизат крадци и я обират. По случайност Радко спира таксито си точно пред банката и по стечение на обстоятелствата се оказва замесен в криминалния екшън. Рангел също среща трудности в намирането на работа. Той прави опит да си намери работа в Олимпийския комитет. За целта се среща с „големия шеф” Любо Ганев. Когато научава за проблемите на Радко и последиците от нея, Рангел побеснява. Следва сблъсък между баща и син, и хвърлянето на тежки обвинения.



Идеята на двамата приятели Андрей и Пепи за предаване на уроци по вероучение по телевизията е одобрена от Синода, но Патриархът поставя пред двете момчета едно специално условие. Отец Григорий също проявява апетити към уроците по вероучение, но Господ му изпраща друго предизвикателство.

Какво се случва с отвореното такси на Радко, какви действия предприемат баща и син Чеканови, на какво се натъква отец Григорий, ще успее ли оркестърът на Йордан да извоюва репетиции в дома му и какво е условието на Патриарха поставено пред Андрей и Пепи, зрителите на bTV ще научат на 18 март от 21.30 ч. във втория епизод на комедийния сериал „Столичани в повече”.