Банковата сметка на актьора Любо Нейков отново набъбна с няколко хилядарки. Този път комикът продуцент успя да се облажи от "баница", до която мнозина мечтаят да се докопат - парите от еврофондове по земеделски програми, разкри в. "Всеки ден".

За щастие Любо не е попаднал в далавера за източване на средства, милостиво отпускани ни от "големия брат" в лицето на евросъюза. Парите, които е получил от там са изкарани по законен път като хонорар за добре свършена работа.

Нейков и част от колегите му от "Комиците" са новите лица на масивна рекламна кампания за усвояване на еврофондове и насърчаване на земеделските стопани у нас.

Забавното клипче с участието на Любо и другите звездни актьори вече се върти по телевизиите, а ролята на Нейков е на селски шофьор, каращ раздрънкан автобус от емблематичната марка "Чавдар".

Според запознати, за да се появи в клипчето, комикът е лапнал космическия за подобно мероприятие хонорар от над 30 000 лв., който обаче разделил с останалите си колеги, взели участие в рекламата.