Футболистът Любослав Пенев ще влезе в предстоящия сезон на „ВИП Брадър", научи първо „Всеки ден". Продуцентите на риалитито са в последен етап на преговори с треньора на ЦСКА и е почти сигурно, че от есента ще го гледаме затворен в най-известната къща в България.

Пенев първоначално изслушал условията, които му предложили, и поискал време да помисли дали има смисъл да влиза в подобно риалити. След седмица 48-годишният Любо е казал заветното „Да", но е поискал тлъст хонорар, за да бъде сниман по 24 часа в денонощието. Продуцентите обаче са го убедили, че в момента е криза и високите хонорари са само мит и никой не е получавал повече от 70 бона. В крайна сметка Пенев се съгласил на парите, пише ''Всеки ден''.

„Той си има кеш, не е влязъл заради тях. Има друга причина, може би иска да разкрие нещо. Най-вероятно ще сподели пикантните си истории с купищата столични красавици с които е преспал", коментират приближени до славния ритнитопковец от САЩ' 94.



От екипа на Нико Тупарев са му обещали, че няма да го покажат в лоша светлина, а ще бъде „добрият герой", както това се случи в предния сезон на риалитито с Тити Папазов. Те му доверили и с кои други преговарят за съквартиранти, както и какво ще е мотото на предстоящия сезон. По всяка вероятност продуцентите ще дадат всичко от себе си, за да вкарат колоритни личности, както беше и в предния „ВИП Брадър".

Както „Всеки ден" писа, популярната манекенка от 90-те Ирен Онтева и бизнесменът Христо Сираков са сред поканените за участие в продукцията, но заради многото претенции на русата моделка и исканията й за хонорар от 60 бона те все още не са на 100% сигурни герои в шоуто. Въпреки че отдавна не е актуална персона в родния шоубизнес, красавицата не се посвенила да си поиска тлъст хонорар.

„Мога да приема, ако ми предложите сума, която да си заслужава", отсякла Ирен. Офертата, която й предложили, обаче била 20 000 лв., на което манекенката се изсмяла и заявила, че под 60 бона не може и да става въпрос да заживее за два месеца в къщата. Друга участничка, която се натиска отново за шоуто, е Зорница Линдарева, която е готова да участва дори за 15 000 лева, но продуцентите не я искат заради неустойчивата й психика.

Снимки: Булфото