Прелюбопитна е историята на любовта между младата певица Невена Цонева и барабаниста на Ку-ку бенд Венелин Венков.

Двамата са заедно вече почти 10 години, а семейното им щастие е пълно от края на септември миналата година, когато се роди синът им Александър.

Началото обаче никак не е розово. Повече от година не можели да се решат да признаят любовта си и желанието си да й се отдадат. Имали връзка, а помежду си все уговаряли, че не било точно връзка.

"Аз много обичам да съм в добри отношения с всички. А пък с него най-малко бях комуникирала и реших да го заговоря. В Плевен преди един концерт и му казах: Здравей!, още две приказки и съответно той не млъкна!", спомня си с усмивка Невена за началото.

После на вечерята след концерта в хотела, погледите им се пресекли "по-странно", казва Невена и връзката им започнала светкавично.

"Може ли една година, година и половина дори, двама човека да се разберат още от началото, че не искат да са заедно, обаче да са заедно?! Аз казах: Аз ще си гоня кариерата, защото защитния механизъм за разочарование заработи много силно. И неговият най-вероятно, защото: "Аз пък не искам, защото сега излизам от връзка", отговорил Венко.

След време младата певица решила, че повече не може така и сложила край на отношенията им.

"Въпреки че отвътре ми се късаше всичко. Аз не съм обичала по начин, по който обичам него. До ден днешен любовта ми не се е променила, напротив става още по-силна.", откровена е тя.



Малко след като взима кардиналното решение, заминава на музикален фестивал в Румъния, за да участва в него. Завръща се 10 дни по-късно и открива един съвсем различен Венко:

"Той беше друг човек. Явно беше осъзнал, че трябва да съхраним това, което не сме успели да изградим все още. Но пък сме разбрали, че си струваме един за друг."