Най-новият музикален проект в ефира на телевизия “Планета Фолк” е съвместната песен на Айшенур и Милко Калайджиев – “Любов без граници”.

Тя е по музика и аранжимент на Димитър Милев, а текстът е роден от съвместните усилия на Анастасия Мавродиева и Васил Юруков. Режисьор на лентата е Радослав Георгиев, а във видеото участие вземат и танцьорите от ансамбъл “Пловдивъ”.

“Идеята за песента и тя да бъде дует между нас двамата, е на Айшенур –споделя Милко Калайджиев и допълва – С нея се познаваме още от ученическите й години в Свиленград, където живееше със семейството си. Тук започна и нейната певческа кариера преди Музикалното училище в Котел, а след като завърши, заедно отидохме на прослушване в “Пайнер”.

Айшенур не крие, че отдавна е искала да направи песен заедно с Милко Калайджиев, когото много уважава и цени като певец и колега.

“Исках първия ми дует да бъде точно с Милко Калайджиев и затова по време на промоцията на Росица Пейчева в “Приказките” му предложих да запеем заедно, а той без колебание прие”, разказва изпълнителката пред www.planeta.tv.

“Любов без граници” е решена в стилистиката на градската шлагерна песен, а посланието, което носи песента е много силно.

“С любови и раздели е изпълнен животът ни, те ни карат да летим, но и да се замислим за ценностите – не крие Айшенур – Любовта идва и не пита кой си, какъв си, от къде си. Важното е да успееш да я запазиш, да я задържиш винаги пламенна, само тогава тя ще остане истинска…”