„Любов и светлина“ – автрската изложба с живопис на Димитър Дечев ще бъде открита в навечерието на празниците - на 22.12.2016г., в шоурума на мебелна къща „Mmobili“.

Това е поредната изложба на автора, която се помещава извън стандартните изложбени зали. Негови творби са били излагани в барове, офис пространства в България и отвъд океана, дори във фоайето на БНР.

Димитри е Имал е изяви във Франция и в Лос Анжелис, включително и в „Българо-Американски културен център“ на града, както и няколко изложби в родината.

За доброто настроение на гостите на събитието ще има винен бар и безалкохолни, мултимедия и музика, както и томбола с награди.

Вход: Свободен

Дрескод: Полу-официално облекло

„Светлината и любовта са навсякъде около нас. Ние просто трябва да ги видим и пропуснем през нашето съзнание.“
Димитър Дечев

Биография:

Димитър /Димитри/ Дечев е роден в София през 1960 година. През 1989г. напуска страната и се установява за 1 година в Париж. В последствие – близо двадесет години живее и твори в Сан Франциско и Лос Анжелис , а през последните години и в София.

През годините Димитри се е занимавал предимно с графичен дизайн, специални филмови ефекти, 3D Анимация, видео-гейм дизайн, които са отнемали и по-голямата част от енергията и времето му, като междувременно е правил и самостоятелни изложби. Имал е изяви във Франция и в Лос Анжелис, включително и в „Българо-Американски културен център“ на града, както и няколко изложби в родината.

Негови творби са притежание на частни колекционери в САЩ, Франция и България. Платна на автора фигурират в колекцията на Робърт Ривкинд - най-големият жив колекционер на експресивна немска живопис.



Изложбата можете да посетите всеки делничен ден от 10:00 до 18:00 часа