Венелин Петков и Гена Трайкова пак са заедно, пише „Всеки ден". Двойката се събра отново след раздяла, продължила с години. Двамата шефове на новините в Би Ти Ви предпочитат засега да пазят възродената си връзка в тайна. Възкръсналата им любов обаче не е тайна за никого в медията.

Поговорката, че старата любов ръжда не хваща, важи с пълна сила в случая на Гена Трайкова и Венелин Петков. Макар че публично се заричаха повече никога да не смесват личните отношения с професионалните, те така и не успяха да погребат любовта си. Любимата тв двойка на българските домакини се е събрала отново преди около месец. Като шефове на новините в Би Ти Ви обаче Венелин и Гена предпочитат да го играят „само колеги" за пред подчинените. Въпреки всичко възродените им чувства личат в тайните погледи, които си хвърлят, когато мислят, че никой не ги вижда, разказват техни колеги и добавят, че абсолютно всички са наясно с аферата им.

„Откакто пак е с Венелин, Гена направо сияе. Усмивката й се върна на лицето, омекоти се", шушукат в Би Ти Ви. Тя често се усмихвала без видима причина и била необичайно мила с репортерите. Именно това навело всички в нюзрума на мисълта, че отново е влюбена. На Венелин не му личало толкова, колкото на нея, но ясно се виждало, че също е щастлив.



В Би Ти Ви вече залагат кога двамата новинари ще обявят официално, че са заедно. Най-вероятно ще опитат да запазят любовта си в тайна възможно най-дълго, тъй като и двамата държат на кариерата си и са убедени, че ако признаят публично за нежните си чувства, ще развалят имиджа си на железни професионалисти.

Същото се опитали да направят и преди години, когато се събрали за първи път. „Тогава минаха месеци, без никой да заподозре, че са заедно. Една вечер просто започнаха да се целуват и втрещиха всички", спомнят си техни колеги. „Дано този път всичко между тях да е наред, да се оженят и да имат дете", пожелават им те.

Говори се, с напредването на годините двамата все повече се замисляли за наследници, а Гена вече няма за кога да отлага раждането. Припомняме, че тя имаше кратка афера с младия си колега Иван Георгиев, когото дори направи говорител. След като цъфна на екран обаче, Иван реши да се еманципира и избяга от постелята на началничката си. През годините палавницата Гена е била гадже и на сина на Валерия Велева, както и на Лъчо от „Хиподил".

Венелин също не стоя мирен. След като се раздели с Гена, той за кратко попадна в обятията на красивата юристка Милена. Впоследствие изкара и кратка афера с бившата миска и настояща репортерка в Би Ти Ви Поли Гергушева, също хубавица от сой.