Сълзлива сапунка се разиграва в шоуто на Слави. Източници от екипа на Дългия разкриват, че Нели Петкова не напуска шоуто, само защото изведнъж й скимнало да гради солова кариера. Чаровното миньонче не можело да преживее гологлавия водещ, с когото имала двегодишна интимна връзка.

Трифонов и Нели се срещали тайно допреди 8 месеца, когато той я подмени с танцьорката Мартина от балет „Магаданс".

До последно Петкова се надявала, че Слави ще преосмисли решението си и ще я върне в обятията си. Надеждите й останали напразни и момичето събрало сили отведнъж да скъса с досегашната си работа.

„Далече от очите, далече от сърцето. Това е надеждата на горката Нели", коментират нейни колежки, цитирани от в. „България днес".

Клюкарите продължават с теорията, че Петкова сама си е виновна, защото първа кръшната на водещия. Упорито се говореше, че по време на миналогодишното турне на Слави и „Ку-Ку Бенд" в Америка, Нели се забила с рокаджията и настоящ водещ по БНТ Денис Ризов. Авантюрата им продължила и на родна земя, което вбесило Слави и той й теглил шута, като се загаджил с Мартина.

„Нели само флиртуваше с Денис, не е имало нищо сериозно. Просто й се искаше да натрие малко носа на Слави. Той обаче не разбра играта и реши да си отмъщава", допълват още хора от екипа на водещия, цитирани от всекидневника.