Диляна Попова е спряла да полага грижи за външния си вид.

Откакто се раздели с актьора Асен Блатечки, брюнетката редовно ходи раздърпана и невчесана.

Преди да роди, Диляна минаваше за една от топ красавиците на София и по нея въздишаха хиляди мъже.

След като синеоката манекенка преди близо половин година бе зарязана от Асен, който предпочете да се върне при жена си, Попова е се е отдала изцяло на грижите за малкия Борил и е оставила себе си на заден план, издават от обкръжението й.



Диляна все по-рядко посещава фризьор и най-често кръстосва столицата с вързана на опашка или кукуригу коса.

Брюнетката избягва и да се гримира, пише столичен вестник. Въпреки раждането обаче фигурата на 34-годишната млада майка не е мръднала. Диляна е все така слаба и стройна и няма излишни кила по тялото си.



Попова е сред най-грижовните родителки сред известните личности у нас. Тя не се доверява на бавачки, а сама гледа детето си и не се отделя от него.

Наскоро красавицата бе засечена да пазарува именно с малкия Борил. През цялото време тя не откъсваше очи от синчето си и постоянно се грижеше да му е комфортно. Репортерът ни забеляза, че Борил се е метнал изцяло на татко си и гените на актьора са надвили тези на Диляна. Малчуганът е взел не само очите на баща си, но и чертите на лицето, усмивката и ушите.

„Борил ме прави безкрайно щастлива. Няма да крия, че беше трудно. Представите, илюзиите, с които човек се разделя, водят до голяма обърканост. Близките ми помагаха", сподели преди време Диляна радостта от майчинството в свое интервю.