Един от най-известните любовници на фолк фурията Анелия влиза в парламента.

Милионерът мечта за натоканите бръмчалки Мартин Иванов - Данона е сигурен народен представител от Пловдив-област, издигнат от партията на Бареков. Млекарският бос бе избран за лидер на ББЦ под тепетата по изричното настояване на главния „цензор" Николай Бареков. Така богаташът се озова директно в кулоарите на 43-тото НС.

Данона изплува от нелегалност именно докато топлеше леглото на Анелия. Бившата съпруга на Коко Динев обаче му би шута, защото ергенът със завидна банкова сметка се оказал ревнив повече от приличното. По-късно певицата призна, че Данона се оказал поредното й разочарование. На всеослушание фолкаджийката обяви, че разглезеният баровец имал засилено чувство за собственост върху жената до себе си.

*Данона и Анелия

„Опитах какво ли не, но все не се получава. Искам да си намеря мъж, който да не ме гледа постоянно в ръцете какво му нося, а да разчита на себе си. Последният ми приятел бе недорасъл за сериозна връзка и се опитваше да ми диктува правилата в живота", призна Анелия. След като изкусителната брюнетка го натири от живота си, известната майна се метна в обятията на няколко силиконки.

Сред тях най-палава се оказа Биляна Евгениева. Кандидатката за „Мис Плеймейт" от Перник го оплете в мрежите си, но за нейно нещастие - за кратко.

Бъдещият депутат Данона не обича да си плаща по кръчмите. В края на миналата година пловдивчанинът направил „бомба" в тузарски бар в Дубай. Очевидци на байганьовщината разкриха, че Мартин Иванов бил на почивка в емирството, когато срещнал познати българи - компания от богаташки синчета с ескорт от красавици.

*Данона и Анелия

Разбрали се да излязат да се забавляват в едно от най-известните и скъпи заведения в емирството - „Армани бар", където тарикатът щял да ги почерпи. След бурната разпивка в ранни зори на следващия ден дошла и сметката - над 5 хил. долара. Изцъкленият бизнесмен решил да си спести непредвидения разход, като се измъкнал от ситуацията с изпитаната „бомба" - отишъл уж до тоалетната и изчезнал, без да се бръкне и цент. Така гуляят бил платен от аверите му, които пък после го изпяха, пише „Всеки ден".