Мускулестият мъжага Боби, когото гледаме в „Къртицата", скоро може да си намери белята.

Доскорошният тъпкач на Индира се завъртя покрай моделката Бориса Тютюнджиева, подари й цветя и й се обясни в любов, досущ като ученик.

Той обаче явно не подозира, че извън Базата Бориса е в интимни отношения не с кого да е, а с бившия мъж на Деси Зидарова - бияча Михаил Младжов, пише ''Всеки ден''.

Скандалният наркобос е с красавицата вече от няколко месеца и със сигурност не му се нрави, че младежът иска да се намърда в леглото на любимата му. Още повече че Младжов се развежда с Деси именно заради Бориса и не възнамерява някой да му разваля романтичните планове.

Само като разбрал за плейбоя Боби, Младжов, на когото мисленето определено не е сила, се опитал да проникне в базата на „Къртицата" и лично да се саморазправи с неразумника.

За щастие на Боби Мишо бил спрян от охраната на „Къртицата", като според източници се наложило охранители да извикат подкрепление заради напора на мафиота.



„Ще ти счупя тиквата, ще ти разбия устата, ще ходиш в количка бе, нещастник! Само чакай да излезеш от това място", крещял Младжов.

На Бориса пък хич не й трепнало окото от беса на възлюбения и дори продължила да размътва главата на нищо неподозиращия Боби.

Припомняме, че Младжов бе арестуван миналото лято с 200 грама кокаин на магистрала „Тракия" след анонимен сигнал, че пренася дрога с колата си. За параван наркопласьорът използвал 3 деца - двете на Деси Зидарова от връзката й с Веселин Янев и собственото му от предишен брак.

Тогава Зидарова се оправда, че не знаела с какво се занимава съпругът й. Според слуховете обаче именно манекенката подала сигнала в полицията, бясна от скорошна изневяра на любимия си.

От друга страна, Тютюнджиева също не се слави с добра репутация. Мълвата я е свързвала с редица спортисти и бизнесмени. Тя често вилнее в нощните клубове в мъжки компании и се забърква в различни скандали.

*Михаил Младжов и Деси Зидарова