Влизането на мнимата зарязана любовница на несъществуващия принц в Къщата  отключи много спомени у съквартирантките, които веднага си припомниха коя и как е била наранявана.

Бони веднага се опита да утеши експринцесата, че и тя е преживяла същото и бащата на детето й я е оставил и е избрал жена си. Мариана се сети за свекърва си и лошото й отношение. Но Златка изведнъж изпадна в откровение пред Камелия и й изплака собствената си болка. Той е женен, той ме лъже година и половина, а аз го обичам. Идва при мен, обещава, кълне се, че ще се оженим и ще имаме дете, а после отива при другата.

Оставя ме сама на празниците. Той празнува със семейството си, а аз съм сама. После идва разкаян, носи ми подарък и казва, че ще се разведе. Ама тоя развод още не е почнал и не ми се вярва да почне скоро. Иде ми да го нарека лъжец и да го наритам. Обаче го обичам. И му прощавам всичко. Това чакане, това прощаване, тези надежди и тези лъжи така ме изнервиха, че започнах да пия хапчета срещу депресия, пише skandalno.net.

Златка изплака болката си от самотата и мъжа, когото обича, но не вижда бъдещето си с него, нищо че й го обещава. Камелия едва не се втурна да я утешава, но се сети, че е изоставена принцеса  и само тъжно кимна. Златка пък пак се разстрои и си порева. Незнайно дали за Багата или мистериоpния женен мъж, когото медиите досега не са надушили кой е.