Момичето на Playboy Даша Астафиева – една от любовниците на Хю Хефнър, е решила да си смени пола!

Новината се върти сред кръгове, близки до Даша, но източниците не искат да бъдат огласявани, признават от yellowpress.ws.  Според приятелки на Астафиева на хубавото момиче му омръзнало да го възприемат единствено като едно красиво тяло. Даша се замислила да си смени пола именно по тази причина: да докаже, че може да постигне нещо в живота и без да се разголва. Амбициозната украинка очевидно е на житейски кръстопът.

Желанието да изглежда по-малко женствена, Даша вече демонстрирала, като си обръснала главата. Така разкрепостеният модел смята да стане мъжеподобно същество още преди да е предприета решаващата крачка за смяна на пола.

Светски коментатори обаче са на мнение, че това са само стъпки за привличане на вниманието. И че след като преодолее тази /очевидно/ емоционална криза, Астафиева ще промени плановете си. Все пак е станало известно, че тя вече си е записала час за прием при известен израелски хирург.

Светилото в бранша трябва да й обясни в какво се състои операцията за смяна на пола, след което красавицата ще трябва да вземе окончателното си решение.

*Даша

Вижте фотогалерия:

 Даша Астафиева